Média Monitoring Service Kft.
 • Digitalizálás

  Digitalizálás

  A dokumentumaikat megbízóink is digitalizálhatják saját irodájukban, és néhány egyszerű beállítással a szkennelt dokumentum egyenesen a saját dokumentumkezelő rendszerükbe kerülhet.

  Lehetőség van a dokumentumok önálló szkennelésére, vagy akár dokumentum csomag együttes szkennelésére (pl számla mellékletekkel együtt egy dokumentumba kerül).

  Ha nagyon sok dokumentumot szeretne digitalizálni, vagy nincs kapacitása a feldolgozásra, esetleg hiteles elektronikus dokumentumokat szeretne megőrizni (részletek itt), akkor bízza a digitalizálom csapatára a szkennelést. A megbízás lehet egyszeri nagy mennyiségű dokumentum feldolgozása, vagy folyamatos. Megbízás esetén dokumentumai szkennelve a vállalt határidőre kerülnek be a myDms dokumentumkezelő felületére.

   

  Hiteles elektronikus dokumentum készítés

  A szolgáltató által végzett digitalizálás során optimális felbontásban és minőségben történik a dokumentum szkennelése, teljes OCR alkalmazásával. A szkennelést automatikus képjavító szoftver támogatja, a képalkotás után azonnal megtörténik a hitelesítés.  A dokumentumok hitelesítése elektronikus aláírással és időbélyeg alkalmazásával történik, mely eljárás megfelel a hiteles másolat kiszítéséról szóló kormányrendeletnek, tehát az eredeti papíralapú dokumentum megsemmisíthetővé válik.

  Nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra: A digitalizálás szeparáltan történik, adott időpontban, csak egy ügyfél dokumentumai kerülnek feldolgozásra, így a keveredés kizárható. A folyamat olyan módon történik, hogy biztosítható legyen a dokumentumok teljeskörű feldolgozásának a biztosítása, valamint az adatbiztonság is. A feldolgozási munkaterület teljes területe kamerákkal felszerelt, a kamerák felvétele pedig 30 napig megőrzésre kerül, így nyomon követhető a teljes folyamat.

  A dokumentum tárolására javasoljuk a myDms rendszer használatát, ahol biztosítható a további biztonságos tárolás és keresés, (lásd itt…)

 • Adattárolás - MyDms

  Adattárolás - MyDms

  Fő funkciók:

  • biztonságos, de könnyen elérhető dokumentum tárolás,
  • dokumentum adatainak tárolása összekapcsolva az adott dokumentummal,
  • a kapcsolt adatok alapján vagy akár szabadszavas keresés a feltöltött dokumentumokban,
  • dokumentumokkal kapcsolatos workflow támogatása

  Testreszabás: Minden partner esetén a saját igények alapján kerül kialakításra a könyvtárstruktúra és hozzájuk kapcsolt adatok köre valamint a szükséges workflow folyamatok.

  Egyszerű használat: A myDms az internetről megnyitható felületen, bejelentkezés után, bármilyen eszközről kényelmesen elérhető. A használata bármilyen felhasználó számára könnyen elsajátítható, melyet kézikönyv is segíti. A myDms segítségével megkönnyíthető a home office-ban dolgozó kollégák munkája is, hiszen akár saját eszközükről, nyomon követhető módon elérhetik a céges dokumentumokat.

  Workflow támogatás: A myDms lényeges funkciója, hogy a dokumentumok mellé workflow is beállítható, ami szintén testre szabható a vállalati belső folyamatok alapján. 

  Mit jelent ez a gyakorlatban?

  Amennyiben például az Ön cégénél egy beérkezett számlát jóvá kell hagyni egy adott területnek, és csak ezek után fizethető ki a számla. A myDms-ben beállíthatja ezt a folyamatot és az adott dokumentum mellett a státusz is látható, mely lépésnél tart folyamat, akár értesítés is beállítható, ha valamely szükséges folyamat elmaradt a meghatározott határidőig.

  Integrálható: A myDms alkalmas arra, hogy az ügyviteli rendszer része legyen, egyszerűen kapcsolható saját ügyviteli vagy kereskedelmi rendszeréhez.

  Kereshetőség: A feltöltött dokumentumok mellé kereshető adatbázist alakíthat ki, így biztosítja a rendszer a strukturált tárolást és keresést. A MyDms rendszerrel megoszthatja a céges dokumentumokat nemcsak munkatársaival, hanem partnereivel is, így a jövőben elkerülhető a felesleges és nem biztonságos e-mailen történő dokumentum küldés.

  Biztonságos: Meghatározhatja cégen belül a jogosultsági köröket és a logolásnak köszönhetően a rendszer nyomon követhető. Beállítható minden belépéskor a rendszerüzenet küldés, így látható azonnal, ha valaki a dokumentumokhoz hozzáfért.

 • Adatrögzítés

  Adatrögzítés

  Dokumentumonként 3 adatot tárolhat a myDms rendszerben, ezeket az adatokat felrögzítheti egyszerűen a rendszerbe, vagy megbízást is adhat rá. Megbízást akkor is adhat adatrögzítésre, ha a szkennelést a Megbízó végezte el.

  A dokumentumokhoz kapcsolat adatokkal válik átláthatóvá és kereshetővé a digitális adatbázis, így ez egy nagyon fontos funkció a digitalizálás mellett. Az adatok kinyerésének több módja is lehet, történhet egyszerű adatrögzítéssel vagy automatizáltan. Az így kapott adatbázis összekapcsolható a képfájlokkal, így biztosítja a struktúrált keresést a dokumentumok között.

  A szkennelt dokumentumokból a Megbízó meghatározhat tárolni kívánt adatköröket, mely adatkörök eltérhetnek a különböző típusú dokumentumok esetében. A kinyert és a rögzített adatok xml fájlokban kerülnek tárolásra és összekapcsolásra a képfájlokkal. Mivel a myDms rendszer könnyen elérhető bárhonnan, az adatrögzítés távoli munkahelyről, akár home office-ból is elvégezhető.

 • Iratmegsemmisítés

  Iratmegsemmisítés

  A hiteles másolatnál, illetve a nem megőrzendő dokumentumok esetén az eredeti dokumentum megsemmisíthető. A szolgáltatás jegyzőkönyvvel igazolt, biztonságos iratmegsemmisítést tartalmaz, ahol az előírások szerint a dokumentum DIN3 méretre történő darálása után felismerhetetlenné válik a dokumentum tartalma.

  Cégkultúránk része a természetvédelem, ezért a dokumentumok darálását követően gondoskodunk az újrahasznosításról. A dokumentumok a műanyag és fém részektől megtisztítva kerülnek darálásra, azt követően az pedig préselésre kerülnek, így alkalmassá válnak az újrahasznosításra, ezzel minden megbízónk hozzájárul a környezetvédelemhez.

Komplex megoldás a papíralapú dokumentumkezelés kiváltására

Alapvető célunk volt a rendszer kialakításánál, hogy megbízóink könnyen bevezethető és használható módszert kapjanak dokumentumaik elektronikus kezeléséhez, rendszerezéséhez, így egyszerűen elérhetik a papírmentes irodát.